Laden...

Disclaimer

Algemeen
Gebruik van deze site is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Door de webpagina's van deze site te gebruiken stemt u in met de inhoud van deze disclaimer. Slijterij SPRAAKWATER spant zich er voor in om de inhoud van deze site regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Slijterij SPRAAKWATER verschaft de inhoud van deze site in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Slijterij SPRAAKWATER behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren en is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

Slijterij Spraakwater behoudt zich het recht voor actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en acties voortijdig te beëindigen. De informatie op de websites wordt van tijd tot tijd aangepast. Indien u fouten op de site(s) aantreft, zouden wij het zeer op prijs stellen dat u ons dat meldt.

Aansprakelijkheid
Slijterij SPRAAKWATER is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of met de onmogelijkheid de site te kunnen raadplegen.

Links naar andere websites
Op deze site treft u een aantal links aan naar andere websites. Slijterij SPRAAKWATER is niet aansprakelijk voor de inhoud en/of het functioneren van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt

Datum volgende whiskyproeverij:

- vrijdag 31 maart 2023 vanaf 20.00 tm 23.00 hr

- vrijdag 14 april 2023 vanaf 20.00 tm 23.00 hr

- vrijdag 28 april 2023 vanaf 20.00 tm 23.00 hr

Twitter

SPRAAKWATER RAP Video met humor!

Whisky van de Maand

Wijn van de Maand

Bier van de Maand

Hier vindt u altijd een viertal filmpjes waarin Uw slijter Patrick de aanbiedingen van dit moment presenteert. In de eerste video ziet u Patrick als zijn alter-ego Spraakwatertje. Hij rapt over zijn leven als slijter. In de andere drie filmpjes worden de wijn, de whisky en het bier van de maand uitgebreider besproken. Deze filmpjes worden ook via ons youtube-kanaal uitgezonden. Volg ons via twitter en word vrienden met Spraakwater op facebook. Op die manier blijft u altijd snel op de hoogte van de actuele acties en mist u ook de andere wijn-, whisky- en bierreviews niet. Welkom bij Slijterij SPRAAKWATER! 
Contactformulier