Laden...

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn geen opsomming van uitsluitingen van aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid. Wij zijn een no-nonsense firma, met een voorliefde voor gewoon praktisch handelen en een open en eerlijke houding naar onze klanten. Vanzelfsprekend verwachten wij dat ook van u, vandaar de volgende algemene voorwaarden:

1. Identiteitsbewijs
Levering geschiedt uitsluitend aan meerderjarigen. Alleen personen van 18 jaar en ouder mogen bestellingen plaatsen via de website. Indien producten worden bezorgd, zal onze bezorger om legitimatie vragen indien twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart. Indien niet aan de minimum-leeftijdsvereisten is voldaan, is onze bezorger helaas genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen. In dit geval zullen de kosten van annulering, ten bedragen van minimaal 20,00 euro en maximaal ten bedragen van de gehele bestelling in rekening worden gebracht.

2. Het Nederlands recht
Het Nederlands recht is van toepassing op al onze handelingen.

3. Prijswijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om prijzen te wijzigen. Voor alle producten geldt dat u de prijs betaalt die het artikel op het moment van bezorging van uw bestelling kost. De aanbiedingen die op de site worden vermeld, gelden alleen voor bestellingen die binnen de periode waarvoor de aanbieding geldt worden bezorgd.

4. Eigendom
Alle geleverde goederen blijven ons eigendom, totdat ze betaald zijn.

5. Bezorgen
Binnen Breda bezorgen wij middels de fietskoerier "Pijlsnel!" Voor 5,00 incl. BTW heeft u de bestelling binnen max. 48 uur thuis bezorgd. Er wordt altijd vooraf contact met u opgenomen om te overleggen welke datum en tijd van bezorgen u het beste schikt. Bezorging buiten Breda doen wij in overleg. Wij nemen a.s.a.p. contact met u op en bezorgen uw bestelling zelf, of via een pakketdienst, afhankelijk van de bestelhoeveelheid.

Wij verzoeken u op het overeengekomen bezorgmoment aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Onze bezorgers zullen u vragen voor ontvangst van de bestelling te tekenen. Het is niet mogelijk een bestelling via de websites te annuleren nadat de bestelling door ons is bevestigd.

Indien u op het overeengekomen bezorgmoment niet aanwezig bent, trachten wij hierover contact met u op te nemen. Mocht het mogelijk zijn de bestelling op een later tijdstip binnen hetzelfde bezorgmoment nogmaals aan te bieden, dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht. U betaalt dan een extra vergoeding van 3.00 euro, naast de gebruikelijke bezorgkosten. Indien de bestelling niet kan worden bezorgd, dan brengt Slijterij SPRAAKWATER 10.00 euro in rekening voor de retour- en behandelingskosten.

6. Betaling
De koper dient te kiezen tussen vooruit betalen of bestelling betalen en afhalen in de winkel. Zodra U Uw bestelling aan ons verzonden heeft nemen wij contact met u op (tussen 9.00 uur - en 20.00 uur, uitgezonderd zondag). U ontvangt altijd direct een bestelbevestiging op uw e-mail adres. Zodra wij uw betaling op onze bankrekening hebben ontvangen worden uw producten verzonden. Als u de producten af komt halen in de winkel spreken wij af vanaf wanneer de bestelling voor u klaar staat in de winkel.

7. Tevredenheid
De bestellingen dienen na ontvangst door u gecontroleerd te worden. Indien u niet tevreden bent over een door ons geleverd product, dient u dat binnen 5 werkdagen na bezorging te melden.

Slijterij SPRAAKWATER is niet tot nakoming gehouden en is niet gehouden tot vergoeding van enige schade indien de bestelling door overmacht -niet, niet juist of niet volledig - aan u kan worden geleverd. Behoudens in geval van grove schuld of ernstige nalatigheid is de verplichting tot schadevergoeding door Slijterij SPRAAKWATER in geval van het niet, niet juist of niet volledig leveren van een bestelling beperkt tot de waarde van de betreffende bestelling.

8. Retournering
Retourgoederen dienen ongebruikt te worden geretourneerd in de originele verpakking met voorkeur bij ons in de winkel. Indien u binnen 5 werkdagen nadat uw bestelling bij u is bezorgd bepaalde producten bij nader inzien toch niet wilt hebben, kunt u deze aan ons retourneren. De retourkosten komen voor rekening van de klant.

9. Verzendkosten
Verzendkosten komen voor rekening van de klant.

10. Levertijd
Er wordt zoveel mogelijk uit voorraad geleverd, zoniet, dan wordt de klant van de levertijd op de hoogte gebracht.

11. Persoonsgegevens
De persoonsgegevens die u via onze website aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, leggen wij vast in een bestand dat door ons vertrouwelijk en in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving wordt behandeld. Uw gegevens kunnen gebruikt worden voor het maken van statistische en persoonlijke analyses, onder andere voor het maken van aanbiedingen en nieuwsbrieven. Uw gegevens worden niet aan een derde ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om uw bestelling uit te voeren, op grond van een wettelijk voorschrift, of in een noodgeval, voor zover dat naar ons redelijk oordeel in uw eigen belang is.

Naast het verwerken van persoonsgegevens via de website, maken wij ook gebruik van een statistisch programma dat registreert hoe vaak onze website wordt bezocht; via welke links dat gebeurt etc. De gegevens die wij op die manier verkrijgen blijven anoniem.

12. Overige
Wij behouden ons daarom het recht voor om bestellingen om ons moverende redenen niet uit te leveren, bijvoorbeeld aan mogelijke wederverkopers en om een maximum te verbinden aan de te bestellen hoeveelheden van bepaalde artikelen.

13. Wijzigingen algemene voorwaarden
Wij kunnen deze algemene voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra u een nieuwe bestelling bij ons plaatst. U geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.

Datum volgende whiskyproeverij:

- vrijdag 31 maart 2023 vanaf 20.00 tm 23.00 hr

- vrijdag 14 april 2023 vanaf 20.00 tm 23.00 hr

- vrijdag 28 april 2023 vanaf 20.00 tm 23.00 hr

Twitter

SPRAAKWATER RAP Video met humor!

Whisky van de Maand

Wijn van de Maand

Bier van de Maand

Hier vindt u altijd een viertal filmpjes waarin Uw slijter Patrick de aanbiedingen van dit moment presenteert. In de eerste video ziet u Patrick als zijn alter-ego Spraakwatertje. Hij rapt over zijn leven als slijter. In de andere drie filmpjes worden de wijn, de whisky en het bier van de maand uitgebreider besproken. Deze filmpjes worden ook via ons youtube-kanaal uitgezonden. Volg ons via twitter en word vrienden met Spraakwater op facebook. Op die manier blijft u altijd snel op de hoogte van de actuele acties en mist u ook de andere wijn-, whisky- en bierreviews niet. Welkom bij Slijterij SPRAAKWATER! 
Contactformulier